+370 5 2726727
Susiekite su mumis
Turite patvirtinti, kad esate ne jaunesnis nei 16 metų asmuo ir , kad sustinkate su duomenų tvarkymo taisyklėmis.
BURGUNDIJA rinkinys gėlininkui, 225 g

BURGUNDIJA rinkinys gėlininkui, 225 g

Prekės kodas: 3005566

Gėlių purškimui - nepalieka dėmių.


Naudojimo instrukcijos


Šis mišinys buvo pradėtas naudoti jau XIX a. pabaigoje Prancūzijos vynuogių soduose. Tai - neorganinės druskos - vario sulfato mišinys su kalcinuota soda, kuris gali būti naudojamas pagrindinių vaismedžių, uoginių augalų, gėlių priežiūrai. Šio mišinio pavadinimas kilo nuo Prancūzijos regiono, kuriame jis pradėtas naudoti.


NAUDOJIMAS

Burgundijos skysčiu rekomenduojama apdoroti augalus tokių simptomų prevencijai:

  • chlorozės (lapų, ūglių, stiebų spalvos pakitimai),

  • deformacijos,

  • baltos ir pilkos apnašos,

  • dėmės,

  • lapų kritimas,

  • džiūvimas,

  • nekrozės (audinių ar augalo dalių žuvimas, pajuodavimas) ir kt.


Burgundijos mišinys ruošiamas iš vario sulfato, kalcinuotos (skalbiamosios) sodos ir vandens, juos sumaišant santykiu 1:1,25:100. Dažniausiai vartojamas 1 % tirpalas.

10 l tirpalo paruošimas: 10 l vandens, 100 g vario sulfato ir 125 g skalbiamosios sodos.

Ruošiant Burgundijos skystį 5 litruose vandens ištirpinkite vario sulfatą, o likusiuose 5 litruose - 125 g skalbiamosios sodos. Tada iš lėto maišydami supilkite sodos tirpalą į vario sulfato tirpalą.

Burgundijos skystis veiksmingiausias, kai jautrios augalo dalys padengiamos tolygiu apsauginiu sluoksniu. Šis mišinys ypač tinkamas naudoti gėlėms, kadangi taip intensyviai nenudažo augalų ir nekenkia prekinei išvaizdai.

DĖMESIO! Nenaudokite labai stiprios koncentracijos tirpalų, gali apdeginti augalus

Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

Mūsų svetainėje naudojami slapukai. Jei sutinkate su slapukų naudojimu spauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus galite skaityti Privatumo politikoje.