Briuselio kopūstai GRONINGER - nebijo šalnų.
Vidutinio ankstyvumo veislė. Iš visų kopūstinių daržovių šie briuselio kopūstai išsiskiria kaip daugiausiai turintys baltymų. Briuselio kopūstai vartojami švieži, virt, troškint, tinka marinavimui, rauginimui, šaldymui. Gerai laikosi vėsiame rūsyje, ar net lauke nenukirsti. Ir po didesnių šalčių tinkama vartoti. Sandėliavimui kopūstai raunami su šaknimis ir prikasami rūsyje. 1 g
Mūsų svetainėje naudojami slapukai. Jei sutinkate su slapukų naudojimu spauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus galite skaityti Privatumo politikoje.