+370 652 69755
Susiekite su mumis
Turite patvirtinti, kad esate ne jaunesnis nei 16 metų asmuo ir , kad sustinkate su duomenų tvarkymo taisyklėmis.
Naudingas dirvos grybas Pythium oligandrum, 5 g.

Naudingas dirvos grybas Pythium oligandrum, 5 g.

Prekės kodas: 1080806

Naudingas dirvos grybas Pythium oligandrum dirvos apdorojimui siekiant palaikyti sveiką dirvožemį

Naudojimo instrukcijos


Pythium oligandrum - gyvas naudingas organizmas (grybas), skirtas augalų priežiūrai. Padidina natūralų augalų atsparumą nepalankiems aplinkos veiksniams.

Įdomu tai, kad šis grybas gamtoje yra daugelio patogeninių grybų rūšių parazitas. Jis gyvena augalų šaknų zonoje, stimuliuoja augalų augimą.


Vaismedžiams, vaiskrūmiams, daržovėms (augančioms tiek po stiklu, plėvele, tiek atvirame lauke), bulvėms, morkoms, burokėliams, svogūnams, dekoratyviniams, vazoniniams augalams, bei sėkloms apdoroti.


Geriausiai grybas veikia, kai dirvos pH yra 5,5–7,5, o dirvožemio temperatūra yra nuo 12 iki 25 °C. Procedūras geriausia atlikti ryte arba vakare, vengti stiprių saulės spindulių.


NORMOS

  • Laistymui 5g/ 20-30 l vndens/ 2,5 a
  • Purškimui 5g/ 10 l vandens/ 5 a
  • Mirkymui 1 g/ 1 l vandens
  • Sėklos apdorojimui prieš sėją 5 g/ 1 kg


NAUDOJIMAS

  • Naudingą grybą įberkite į 100 ml drungno vandens išmaišykite ir palikite 1 val. aktyvuotis.
  • Po 1 val. aktyvuoto grybo tirpalą dar kartą išmaišykite.
  • Jei apdorojimą atliksite purkštuvu – tirpalą prakoškite ir tik tada praskieskite vandeniu.
  • Sodinukų ar daigų šaknis praskiestame tirpale mirkykite apie 10 min. Likusį tirpalą naudokite pasodintų augalų laistymui.
  • Paruoštas tirpalas turi būti sunaudojamas ne vėliau, kaip per 10 val. po pirmojo sumaišymo su vandeniu.
  • Sėklas sėjimui apmaišykite sausu produktu.


Dėl biologinio veikimo principo produkto neperdozuosite, todėl nesijaudinkite, jei panaudosite didesnę produkto koncentraciją, nei rekomenduojama.

Nenaudoti kartu ir nemaišyti su fungicidais! Prieš naudojimą gerai išplaukite purkštuvą tam, kad išvengti nepageidaujamo šalutinio poveikio ir galimo produkto užteršimo.

Mūsų svetainėje naudojami slapukai. Jei sutinkate su slapukų naudojimu spauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus galite skaityti Privatumo politikoje.