Naudojimo instrukcijos
Registruotas EKOLOGINIAMS ŪKIAMS
MIMOX Zn papildytas mimozos ekstraktu, greitai įsisavinamas
ir prasiskverbia į augalus (sisteminis veikimas) bei veiksmingai apsaugo nuo Mn
ir Zn stokos, todėl sukuriamas natūralus augalų atsparumas nepalankiems aplinkos veiksniams.
MIMOX Zn rekomenduojama apdoroti augalus tokių simptomų
prevencijai: chlorozės (lapų, ūglių, stiebų spalvos pakitimai), deformacijos,
baltos ir pilkos apnašos, dėmės, lapų kritimas, džiūvimas, nekrozės (audinių ar
augalo dalių žuvimas, pajuodavimas) ir kt.
Ypač tinka vaismedžių ir uoginių augalų apdorojimui: agrastai, vynmedžiai.
PRIVALUMAI
- Mimox Zn ypač efektyvus tokių simptomų, kaip rauplės ir
baltos bei pilkos apnašos, prevencijai
- Mimozos ekstraktas neutralizuoja simptomų sukėlėjų
išskiriamus fermentus, todėl jie nebegali toliau maitintis ir vystytis
NAUDOJIMAS
Kai yra simptomų sukėlėjų atsiradimo rizika bei pasirodžius
pirmiesiems simptomams. Purškiamas ant lapų arba laistomas (tręšimui per
šaknis).
Norma: 20-30 ml preparato /10 l vandens kas 12-15 dienų.
Naudoti pakankamą kiekį vandens, kad augalai būtų tinkamai ir tolygiai
nupurkšti ar palaistyti.
Augalas
|
Norma
|
Naudojmo
paskirtis
|
Naudojimo
laikas
|
Dažnis
|
Visi
augalai
|
20-30 ml/10 L
|
Lapams
|
Nuo ciklo pradžios iki pabaigos
|
Kas 12-15 dienų (pagal poreikį)
|
30-50 ml/10 L/arui
|
Šaknims
|
DĖMESIO! Maišydami purkštuve augalų apsaugos ir priežiūros priemones, nepamirškite stabilizuoti tirpalo pH! Tai svarbu dėl galimų nuosėdų susidarymo ir tirpalo efektyvumo. Priemonių efektyvumas mažėja, kai jos naudojamos tirpaluose su šarminiu vandeniu (pH>7). Vandens pH privalo būti 5,5. Tokį vandens rūgštingumą galite užtikrinti su FIX pH 5,5 stabilizatoriumi. Ypač rekomenduotina naudoti, jei viename purkštuve maišote ne vieną augalų priežiūros priemonę.
Užtikrinsite stabilų purškiamo tirpalo pH (ruošimo ir naudojimo metu) – padidinsite pesticidų ir trąšų efektyvumą! FIX pH 5,5 stabilizatorių įsigykite čia: FIX pH 5,5
Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.